Even voorstellen!

Wij zijn het Team van Lol Fm. Wij maken met veel plezier de gezelligste radioprogramma's en organiseren daarbij de leukste activiteiten voor jong en oud.

LOL FM is begonnen tijdens een verjaardagsfeest. Wat begon als een gezellig feestje met vrienden en familie, waarbij we lekker plaatjes draaiden en Lytse Hille die avond de sterren van de hemel zong, eindigde in een feest van 4 dagen waar nog lang over werd nagepraat! Niet alleen door de bezoekers maar ook door alle luisteraars. Er werd ons gevraagd of we dit weer doen waarop we volmondig JA zeiden. LOL FM was geboren!

DJ Pedro (Peter W)

Mijn naam is Pedro en ik ben lid van het LOL FM team. Ben getrouwd met Ineke en samen wonen wij in het mooie pittoreske Leek.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de installatietechniek. De piraterij zit mij in het bloed. Ze zeggen wel: één keer piraat altijd een piraat. Ik wens jullie veel luister plezier bij LOL FM.

DJ Inez (Ineke)

Heey ik ben Ineke ( dj inez)

Inmiddels bijna 7 jaar lid van het LOL FM team en het is nog altijd super om te doen. En we hebben een super leuk team.

In het dagelijks leven ben ik moeder van twee super mooie kids, en getrouwd met Peter Wiltjer. En ik ben werkzaam als secretaresse en in de horeca

Ik wens jullie veel luister plezier. ☺

Danny

Ik ben Danny. Geboren en getogen op de Leek. Getrouwd met Tamara en samen hebben wij 2 mooie kids waarvan de oudste inmiddels ook de smaak te pakken begint te krijgen achter de knopjes. Doordeweeks werk ik als installatiemonteur en in het weekend geniet ik graag van mijn gezin.

inmiddels sta ik bekend bij LOL als de polkaman, maar stiekem heb ik een veel bredere muzieksmaak.

DJ Tammy

Mijn naam is Tamara. Ik ben geboren en getogen tussen de geheime zenders, en kruip nu zelf graag achter de knoppen.

Ik ben dol op heerlijke meezingers dus die zal ik regelmatig voorbij laten komen. We maken er met z'n allen weer een geweldige marathon van.

DJ Robert

Hallo luisteraars. Ik ben Robert en na afgelopen editie als vrijwilliger ben ik nu aan het lol Fm team toegevoegd. In het dagelijks leven ben in chauffeur en rijd met werkbladen naar keukenzaken. Woon met mijn vriendin en kids in het gezellige Leek.

Jullie zullen mij achter de bar vinden en ook af en toe wel achter de draaitafel. Ik heb er veel zin in en hoop jullie te zien tijdens onze marathons.

Groet Robert

DJ Xander

Mijn naam is Xander de Grootte.

Ik ben lid van LoL Fm team en ik woon in Surhuizum. Ik volg een opleiding op de Friese Poort en in mijn vrije tijd voetbal ik bij Harkema Opeinde. Van jongs af aan zit de piraterij al in mijn bloed. Ik wens jullie veel luister plezier tijdens onze uitzendingen.

Groet Xander de Grootte

DJ Folkert

Hallo mijn naam is Folkert

Lang geleden geboren in Hoogkerk en al weer ruim veertig jaar wonend in het centrum van Leek. Ik werk bij NS-Techniek als Auditor en in m'n vrije tijd bij Collewijn op een bergingsauto. Het plaatjes draaien is voor mij nieuw maar heb er veel zin in, ik zou zeggen luister maar mee gezellig.

Groeten, Folkert

Karlijn

Hoi, ik ben Karlijn en sinds vorig jaar vrijwilliger bij LOL FM. Februari 2023 was mijn eerste kindermiddag, waar ik mocht schminken. Het was een supermiddag! Nu ben ik lid van het LOL FM team en zit in de taakgroep voor de kindermiddag. 2024 wordt nóg leuker, niet alleen de kindermiddag wordt geweldig met een echte goochelaar, maar de hele marathon zit boordevol supergezellige activiteiten en natuurlijk vol lekkere muziek!

Peter H

Je hebt er eigenlijk niet veel aan. Het ontbreekt hem aan muzieksmaak en radio ervaring en daarnaast lult hij graag mensen in een sub-coma. Hij eet het liefst pittig en drinkt zijn koffie zwart, en je kunt hem wakker maken voor een race met winkelwagentjes over de snelweg. En zo zie je maar weer, ieder team heeft een zwakste schakel.

Dj Junior (Lars)

Ik ben Lars en ik ben ook lid van het LOL FM team en ik draai graag muziek van oude tot ook wat nieuwere platen. Piraten muziek is mijn favoriet. Luister jij ook mee?

Amy-britt

Hoi allemaal,

Ik ben Amy-britt, mijn ouders draaien al jaren bij LOL FM waardoor ik er mee ben opgegroeid.

Inmiddels begin ik ook mijn plekje te vinden achter de knopjes en draai ik graag met ze mee.

Ik hou van de modernere Nederlandse platen maar een mooie oude piratenkneiter vind ik op z'n tijd ook heel mooi

Sponsoren 2024

Fitclub Rodenburg
Kei Media Leek - Websites - Hosting - Google
Drachtster Piratenteam
Uw slijter Stiekema
VHC Actifood
Altros
Dorpskamer
Geheimezenders
JM Schilder
Capisce
Lunchroom
Sportprijzen
Stickwithme
Taxi Bob
schoenmakerij wieland
autoserviceleek
bakotransport
EP Mulder
Fifty fifty
Jannes Pater
keukenhuis roden
scheerhoorn planten
smeding
Fiet enzo
Ha Schoonmaak
Inregeltechniek Drachten
Jonkman Garantiemakelaars
Meatpoint
Mia Stella Verloskundige Leek
Op10ma Hypotheken en verzekeringen
Schuiling Wonen en Slapen
Spoor 10 Coaching
Stukadoorsbedrijf Dijkstra
Top Technisch personeel
Autoservice van Bergen
Lunchroom VANDAAG Leek
Verkeerd geleverd
Montage- en klusbedrijf Wiltjer
B. Zantinga. Voor al uw dak- en zinkwerk
Fruithandel Zwerwer
Van der Veen containers
Schrage Assurantiën
Auto Kapma
Ricko Trans
ASP Leek
Sanisale
AGB Massage
Bouwcenter Concordia
Janijko Tegels en Sanitair
MW Water Systems
Barend schilderwerken
Helder Personeel
Harry Buiter
Waninge Roden