Het is zover!

Het is 2019! En LOL FM gaat weer voor het mooiste feest van Leek en omstreken! Vijf dagen lang draaien we non-stop de heetste hits, de lekkerste nummers en zorgen al onze dj's er voor dat jullie allemaal vijf dagen aan de radio gekluisterd zijn.

Maar er is nog veel meer! We gaan een supermooi feest houden! Niet een avondje, nee een heel weekend feesten we er compleet op los! Een knalfeest met topartiesten waaronder Melissa Smilda, Burdy, Zwarte Jannes en de Dikdakkers! Maar ook aan de kinderen is gedacht. Wat dacht je van de enige echte Buurman & Buurman.

Gratis entree

Je leest het goed.... de entree is gratis. Alle vijf dagen lang.

Niet alleen overdag ben je meer dan welkom. Ook wanneer de grote jongens het podium opkomen ben je van harte welkom en is de entree 100% gratis!

Wil je Zwarte Jannes in levende lijve zien optreden? Kom langs: de entree is gratis!

Even over onszelf

LOL FM is begonnen tijdens een verjaardagsfeest. Wat begon als een gezellig feestje met vrienden en familie, waarbij we lekker plaatjes draaiden en Lytse Hille die avond de sterren van de hemel zong, eindigde in een feest van 4 dagen waar nog lang over werd nagepraat! Niet alleen door de bezoekers maar ook door alle luisteraars. Er werd ons gevraagd of we dit weer doen waarop we volmondig JA zeiden. LOL FM was geboren!

De organisatoren hebben dit jaar de koppen bij elkaar gestoken om er een topfeest van te maken! We hebben een A-locatie, topartiesten, alle vergunningen en inmiddels hebben vele tientallen sponsoren zich gemeld! We zouden het zeer waarderen als jullie een kijkje wilden nemen welke ondernemers ons allemaal steunen.

LOL FM bedankt alle sponsoren! Zonder jullie hulp en steun was dit feest niet mogelijk.

Blijf onze website en socialmedia-kanalen volgen. Hier houden we jullie op de hoogte van het laatste nieuws. Je vindt onze links onderaan deze website.

Niet vergeten: Zet het weekend van 30 januari t/m 03 februari in je agenda. 

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

Sponsoren 2019

Ricko Trans
Café Pluim
ASP Leek
TOP Technisch personeel
RMB Projects
Sanisale
Yze Webdiensten - Webdesign - Hosting - Domeinen - AdWords - SEO
Inregeltechniek Drachten
Top Technisch personeel
Montage- en klusbedrijf Wiltjer
Social Media Noord. Leek | Westerkwartier
Van der Veen containers
Held in vertaalwerk NL - ENG -NL. Vertaalbureau Groningen, Leek, Westerkwartier.
Auto Kapma
Café de Buurvrouw
Oetze Schilderwerken
Wietse Schoonmaakservice
Ricko Trans
Café Pluim
ASP Leek
TOP Technisch personeel