Even voorstellen!

Wij zijn de DJ's die gedurende de 5-daagse LOLFM marathon de leukste plaatjes voor jullie draaien.

 

DJ Pedro (Peter)

Mijn naam is Pedro en ik ben lid van het LOL FM team. Ben getrouwd met Ineke en samen wonen wij in het mooie pittoreske Leek.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de installatietechniek. De piraterij zit mij in het bloed. Ze zeggen wel: één keer piraat altijd een piraat. Ik wens jullie veel luister plezier bij LOL FM.

DJ Inez (Ineke)

Hallo mijn naam is DJ Inez. Ik ben lid van LOL FM en ben getrouwd met Peter. Samen hebben we twee kinderen.

Ik ben werkzaam op een horeca-afdeling in Leek. Ook ik draai bij LOL FM. Wij hebben er zin in om weer live radio te maken. Luister je gezellig mee?

DJ Gaatze (Marco)

Hallo allemaal die dit lezen. Mijn naam is Gaatze Bosma maar jullie zullen mij beter kennen als Marco ten Cate. Mijn passie en hobby is muziek verzamelen en radio maken. Ik maak verschillende programma s bij verschillende stations waaronder dus bij LOL FM.

In mijn werkende leven ben ik professioneel dj in den lande geweest wat ik altijd met heel veel plezier heb gedaan. Doordat ik nu niet meer zoveel doe voor de kost heb ik alle tijd om me volledig bezig te houden met de muziek en radio maken. Ik heb er zin in om er een heel mooi en vooral gezellig weekend van te maken in februari. Graag zie ik je tijdens ons weekend!!
Een muzikale groet, Gaatze Bosma

DJ Danny

Ik ben Danny. Geboren en getogen op de Leek. Getrouwd met Tamara en samen hebben wij 2 mooie kids. Doordeweeks werk ik als installatiemonteur en in het weekend geniet ik graag van mijn gezin.

Ik heb een hele brede muzieksmaak, zolang er maar een mooi stukje geluid aan staat ben ik snel tevreden.

DJ Tammy

Mijn naam is Tamara. Ik ben geboren en getogen tussen de geheime zenders en nu neem ik na een jaar in de organisatie zelf plaats achter de knoppen om te zien of het bij mij net zo in het bloed zit als bij mijn ouders.

Ik ben dol op heerlijke meezingers dus die zal ik regelmatig voorbij laten komen. We maken er met zn allen weer een geweldig weekend van!!

DJ Douwe

Mijn naam is Douwe Land en woon in Drachten. Ik ben werkzaam als inregeltechnicus en heb mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in het inregelen van verwarmingsinstallaties.

Sinds 2019 zit ik in het team van LOL FM. In februari heb ik mijn schreden gezet in de radiowereld. Hou van Nederlandstalig maar ook van Engelstalige muziek, vandaar de Om en Om show. Ik heb er veel zin in om mee te draaien met deze geweldige groep.

DJ Ricko (Richard)

Ik ben Richard Kobes en getrouwd met Coby Kuiper. We hebben samen 2 kinderen: Nick en Mandy. Ik ben geboren en getogen in Zevenhuizen. Het leukste dorp van Groningen. Ik heb al vele jaren een eigen montage- & klussenbedrijf.

Als kind was ik veel bezig met geheime zenders. Nu na ongeveer 35 jaar van stilte in de piraterij is dit voor mij een uniek moment om mee te mogen draaien in het team van LOL FM. Ik heb er zin in!

Evelien

Hoi allemaal. Wat leuk dat je even op onze site kijkt.

Mijn naam is Evelien Oosting en woon samen met hond Fenna in het mooie Appelscha. Ik ben de vriendin van Gaatze. Doordat ik Gaatze heb leren kennen ben ik besmet met het radio- en muziekvirus. Mijn rol binnen LOL FM is dat ik de kindermiddag heb bedacht en georganiseertd wat ik heel leuk vind om te doen. Tevens ben ik notulist tijdens onze vergaderingen. We gaan er weer een mooi en gezellig weekend van maken in februari met ons allen. Kom je gezellig bij ons langs??

Groetjes Evelien

Lisa

Hallo, mijn naam is Lisa Bos en ik woon in Leek. In het dagelijks leven werk ik in de kinderopvang. Ik ben begonnen als vrijwilliger vorig jaar en inmiddels teamlid van Lokale omroep Leek. Overal waar ik kan helpen, help ik. Bijvoorbeeld met sponsers zoeken, helpen in de catering en het draaiboek in elkaar zetten. Ik heb er erg veel zin in! Zie ik jou ook tijdens ons weekend?

Groetjes Lisa

Sponsoren 2019

Ricko Trans
ASP Leek
Café Pluim
TOP Technisch personeel
Sanisale
RMB Projects
Yze Webdiensten - Webdesign - Hosting - Domeinen - AdWords - SEO
Inregeltechniek Drachten
Montage- en klusbedrijf Wiltjer
Top Technisch personeel
Social Media Noord. Leek | Westerkwartier
Van der Veen containers
Held in vertaalwerk NL - ENG -NL. Vertaalbureau Groningen, Leek, Westerkwartier.
Auto Kapma
Café de Buurvrouw
Oetze Schilderwerken
Wietse Schoonmaakservice
Ricko Trans
ASP Leek
Café Pluim
TOP Technisch personeel