Even voorstellen!

Wij zijn de DJ's die gedurende de 5-daagse LOLFM marathon de leukste plaatjes voor jullie draaien.

 

DJ Pedro (Peter)

Mijn naam is Pedro en ik ben lid van het LOL FM team. Ben getrouwd met Ineke en samen wonen wij in het mooie pittoreske Leek.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de installatietechniek. De piraterij zit mij in het bloed. Ze zeggen wel: één keer piraat altijd een piraat. Ik wens jullie veel luister plezier bij LOL FM.

DJ Inez (Ineke)

Hallo mijn naam is DJ Inez. Ik ben lid van LOL FM en ben getrouwd met Peter. Samen hebben we twee kinderen.

Ik ben werkzaam op een horeca-afdeling in Leek. Ook ik draai bij LOL FM. Wij hebben er zin in om weer live radio te maken. Luister je gezellig mee?

DJ Gaatze (Marco)

Hallo allemaal die dit lezen. Mijn naam is Gaatze Bosma maar jullie zullen mij beter kennen als Marco ten Cate. Mijn passie en hobby is muziek verzamelen en radio maken. Ik maak verschillende programma s bij verschillende stations waaronder dus bij LOL FM.

In mijn werkende leven ben ik professioneel dj in den lande geweest wat ik altijd met heel veel plezier heb gedaan. Doordat ik nu niet meer zoveel doe voor de kost heb ik alle tijd om me volledig bezig te houden met de muziek en radio maken. Ik heb er zin in om er een heel mooi en vooral gezellig weekend van te maken in februari. Graag zie ik je tijdens ons weekend!!
Een muzikale groet, Gaatze Bosma

DJ Danny

Ik ben Danny. Geboren en getogen op de Leek. Getrouwd met Tamara en samen hebben wij 2 mooie kids. Doordeweeks werk ik als installatiemonteur en in het weekend geniet ik graag van mijn gezin.

Ik heb een hele brede muzieksmaak, zolang er maar een mooi stukje geluid aan staat ben ik snel tevreden.

DJ Tammy

Mijn naam is Tamara. Ik ben geboren en getogen tussen de geheime zenders en nu neem ik na een jaar in de organisatie zelf plaats achter de knoppen om te zien of het bij mij net zo in het bloed zit als bij mijn ouders.

Ik ben dol op heerlijke meezingers dus die zal ik regelmatig voorbij laten komen. We maken er met zn allen weer een geweldig weekend van!!

DJ Jetze

Mijn naam is Jetze. Wonend in jonkersvaart. Doordeweeks ben ik aan het werk als kraanmachinist en in het weekend drink ik graag bier en doe ik aan motorcross.

Verder hou ik erg van muziek dus heb me daarom aangesloten bij lol fm. Dus luister maar mee met de golden oldies op je radio!.

DJ Ricko (Richard)

Ik ben Richard Kobes en getrouwd met Coby Kuiper. We hebben samen 2 kinderen: Nick en Mandy. Ik ben geboren en getogen in Zevenhuizen. Het leukste dorp van Groningen. Ik heb al vele jaren een eigen montage- & klussenbedrijf.

Als kind was ik veel bezig met geheime zenders. Nu na ongeveer 35 jaar van stilte in de piraterij is dit voor mij een uniek moment om mee te mogen draaien in het team van LOL FM. Ik heb er zin in!

Evelien

Hoi allemaal. Wat leuk dat je even op onze site kijkt.

Mijn naam is Evelien Oosting en woon samen met hond Fenna in het mooie Appelscha. Ik ben de vriendin van Gaatze. Doordat ik Gaatze heb leren kennen ben ik besmet met het radio- en muziekvirus. Mijn rol binnen LOL FM is dat ik de kindermiddag heb bedacht en georganiseertd wat ik heel leuk vind om te doen. Tevens ben ik notulist tijdens onze vergaderingen. We gaan er weer een mooi en gezellig weekend van maken in februari met ons allen. Kom je gezellig bij ons langs??

Groetjes Evelien

Lisa

Hallo, mijn naam is Lisa Bos en ik woon in Leek. In het dagelijks leven werk ik in de kinderopvang. Ik ben begonnen als vrijwilliger vorig jaar en inmiddels teamlid van Lokale omroep Leek. Overal waar ik kan helpen, help ik. Bijvoorbeeld met sponsers zoeken, helpen in de catering en het draaiboek in elkaar zetten. Ik heb er erg veel zin in! Zie ik jou ook tijdens ons weekend?

Groetjes Lisa

Sponsoren 2019

Vogelzang Tentverhuur
Rick's Handelsonderneming
Cazemier Verhuur & Evenementen
Yze Webdiensten - Webdesign - Hosting - Domeinen - AdWords - SEO
Van der Hoek-Alting
Badkamerhuis Cr8 Kitchen
Cafetaria Snackbar Boerntrek
Bouwservice van der Molen
Brové auto's
Coby Kuiper
De Piramide
Eetcafé Cliché
Eisenga Kaas
Fiet enzo
Ha Schoonmaak
Holmersma Autorijschool
Inregeltechniek Drachten
Joke's Visdomein
Jonkman Garantiemakelaars
JP2 Bouw en Advies
Wi-Safety
Familie Wilner
Meatpoint
Mia Stella Verloskundige Leek
LM-Tech
MVH Auto's
Op10ma Hypotheken en verzekeringen
Pedicurepraktijk Thea Leek
Respa Leek
Ricko Montage en klussenbedrijf
Rijschool G de Vries
Autoschade Roggeveld
Schuiling Wonen en Slapen
Spoor 10 Coaching
Top Technisch personeel
Stukadoorsbedrijf Dijkstra
Autoservice van Bergen
Lunchroom VANDAAG Leek
Van Dijken Verzekeringen
Verkeerd geleverd
Montage- en klusbedrijf Wiltjer
Your Imitch kapsalon en schoonheidssalon
B. Zantinga. Voor al uw dak- en zinkwerk
Zonboot shoarma en grillroom
Tegels en trends
Social Media Uitbesteden Leek | Westerkwartier
Fruithandel Zwerwer
BOB Leek
Van der Veen containers
Vogelzang. Loonbedrijf en grondverzet
Installatiebedrijf HDI Oosterwolde
Held in vertaalwerk NL - ENG -NL. Vertaalbureau Groningen, Leek, Westerkwartier.
Schrage Assurantiën
DGC Communicatie Print & Drukwerk
Muziekvereniging Concordia
Fripaan Aanhangers en Carrosseriebouw
Young | Werken op festivals
Vogelzang Tentverhuur
Rick's Handelsonderneming