Even voorstellen!

Wij zijn de DJ's die gedurende de 10-daagse LOLFM marathon de leukste plaatjes voor jullie draaien.

 

DJ Pedro (Peter)

Mijn naam is Pedro en ik ben lid van het LOL FM team. Ben getrouwd met Ineke en samen wonen wij in het mooie pittoreske Leek.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de installatietechniek. De piraterij zit mij in het bloed. Ze zeggen wel: één keer piraat altijd een piraat. Ik wens jullie veel luister plezier bij LOL FM.

DJ Inez (Ineke)

Hallo mijn naam is DJ Inez. Ik ben lid van LOL FM en ben getrouwd met Peter. Samen hebben we twee kinderen.

Ik ben werkzaam op een horeca-afdeling in Leek. Ook ik draai bij LOL FM. Wij hebben er zin in om weer live radio te maken. Luister je gezellig mee?

DJ Gaatze (Marco)

Hallo allemaal die dit lezen. Mijn naam is Gaatze Bosma maar jullie zullen mij beter kennen als Marco ten Cate. Mijn passie en hobby is muziek verzamelen en radio maken. Ik maak verschillende programma s bij verschillende stations waaronder dus bij LOL FM.

In mijn werkende leven ben ik professioneel dj in den lande geweest wat ik altijd met heel veel plezier heb gedaan. Doordat ik nu niet meer zoveel doe voor de kost heb ik alle tijd om me volledig bezig te houden met de muziek en radio maken. Ik heb er zin in om er een heel mooi en vooral gezellig weekend van te maken in februari. Graag zie ik je tijdens ons weekend!!
Een muzikale groet, Gaatze Bosma

DJ Danny

Ik ben Danny. Geboren en getogen op de Leek. Getrouwd met Tamara en samen hebben wij 2 mooie kids. Doordeweeks werk ik als installatiemonteur en in het weekend geniet ik graag van mijn gezin.

Ik heb een hele brede muzieksmaak, zolang er maar een mooi stukje geluid aan staat ben ik snel tevreden.

DJ Tammy

Mijn naam is Tamara. Ik ben geboren en getogen tussen de geheime zenders en nu neem ik na een jaar in de organisatie zelf plaats achter de knoppen om te zien of het bij mij net zo in het bloed zit als bij mijn ouders.

Ik ben dol op heerlijke meezingers dus die zal ik regelmatig voorbij laten komen. We maken er met zn allen weer een geweldig weekend van!!

DJ Douwe

Mijn naam is Douwe Land en woon in Drachten. Ik ben werkzaam als inregeltechnicus en heb mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in het inregelen van verwarmingsinstallaties.

Sinds 2019 zit ik in het team van LOL FM. In februari heb ik mijn schreden gezet in de radiowereld. Hou van Nederlandstalig maar ook van Engelstalige muziek, vandaar de Om en Om show. Ik heb er veel zin in om mee te draaien met deze geweldige groep.

DJ Ricko (Richard)

Ik ben Richard Kobes en getrouwd met Coby Kuiper. We hebben samen 2 kinderen: Nick en Mandy. Ik ben geboren en getogen in Zevenhuizen. Het leukste dorp van Groningen. Ik heb al vele jaren een eigen montage- & klussenbedrijf.

Als kind was ik veel bezig met geheime zenders. Nu na ongeveer 35 jaar van stilte in de piraterij is dit voor mij een uniek moment om mee te mogen draaien in het team van LOL FM. Ik heb er zin in!

Evelien

Hoi allemaal. Wat leuk dat je even op onze site kijkt.

Mijn naam is Evelien Oosting en woon samen met hond Fenna in het mooie Appelscha. Ik ben de vriendin van Gaatze. Doordat ik Gaatze heb leren kennen ben ik besmet met het radio- en muziekvirus. Mijn rol binnen LOL FM is dat ik de kindermiddag heb bedacht en georganiseertd wat ik heel leuk vind om te doen. Tevens ben ik notulist tijdens onze vergaderingen. We gaan er weer een mooi en gezellig weekend van maken in februari met ons allen. Kom je gezellig bij ons langs??

Groetjes Evelien

DJ Xander

Mijn naam is Xander de Grootte.

Ik ben lid van LoL Fm team en ik woon in Surhuizum. Ik volg een opleiding Vo Surhuisterveen in Surhuisterveen en in mijn vrije tijd voetbal ik bij Harkema Opeinde. Van jongs af aan zit de piraterij al in mijn bloed. Ik wens jullie veel luister plezier tijdens onze uitzendingen.

Groet Xander de Grootte

DJ Nanda

Mijn naam is Nanda Boon.

Heb een zoon Robin( 17) en we wonen sinds kort in het mooie Roden met zijn beide ❤

Ik heb kennis gemaakt met LOL FM in september 2019 toen ze bij café de buurvrouw draaiden. De meeste mensen kennen mij daar ook van, want ik stond daar achter de bar. In februari 2020 heb ik in de LOL FM-tent meegedraaid en stond ik achter de bar.

Vanaf toen ben ik vrijwilliger geworden. En sinds afgelopen zomer zit ik in het team, in de cateringcommissie en draai nog bardiensten. D,us ik zeg kom gezellig langs en wie weet zie ik je aan de bar. 

Groet Nanda Boon

DJ Patrick

Mijn naam is Patrick Boonstra.

Ik woon in het mooie Roden. Sinds een paar jaar ben ik vrijwilliger bij LoL FM. Sinds september dit jaar ben ik ook lid van het Team. Ik mag het team op allerlei manieren ondersteunen.

Vele mensen kennen mij, van de eerdere marathons, als barman. Maar ik mag me nu ook DJ noemen. Af en toe mag ik dan ook de luisteraars voorzien van een mooi stukje muziek.

Ik zou zeggen, kom gezellig langs bij ons in de studio. Zo kunnen we er, met ons allen, weer een onvergetelijke Marathon van maken.

 

Mogen wij, als LolFM team, jou verwelkomen?

Muzikale groetjes, Patrick

DJ Folkert

Hallo mijn naam is Folkert

Lang geleden geboren in Hoogkerk en al weer ruim veertig jaar wonend in het centrum van Leek. Ik werk bij NS-Techniek als Auditor en in m'n vrije tijd bij Collewijn op een bergingsauto. Het plaatjes draaien is voor mij nieuw maar heb er veel zin in, ik zou zeggen luister maar mee gezellig.

Groeten, Folkert

Sponsoren 2022

Fruithandel Zwerwer
Social Media Noord. Leek | Westerkwartier
Van der Veen containers
Held in vertaalwerk NL - ENG -NL. Vertaalbureau Groningen, Leek, Westerkwartier.
Schrage Assurantiën
Ricko Trans
Rick's Handelsonderneming
Sanisale
AGB Massage
Janijko Tegels en Sanitair
Barend schilderwerken
EP Mulder
Harry Buiter
Noordzon
Rodee
Yze Webdiensten - Webdesign - Hosting - Domeinen - AdWords - SEO - Grafisch - Drukwerk
Yze Webdiensten - Webdesign - Hosting - Domeinen - AdWords - SEO - Grafisch - Drukwerk
Kleurrijk Schilders Leek
Ausma Montage Leek
Klusbedrijf Frankes Leek
Truckstop 't Lepeltje
Lena's hapjes
Bouwservice Bekkema
EHB Hout en Bouw
Eppibga Hout en bouwmaterialen
Occasioncorner Tolbert
JDV Klussenbedrijf
Yze Webdiensten - Webdesign - Hosting - Domeinen - AdWords - SEO - Grafisch - Drukwerk
Coby Kuiper
Jonkman Garantiemakelaars
Meatpoint
Op10ma Hypotheken en verzekeringen
Spoor 10 Coaching
Top Technisch personeel
Autoservice van Bergen
Verkeerd geleverd
Montage- en klusbedrijf Wiltjer
B. Zantinga. Voor al uw dak- en zinkwerk
Fruithandel Zwerwer
Social Media Noord. Leek | Westerkwartier
Van der Veen containers
Held in vertaalwerk NL - ENG -NL. Vertaalbureau Groningen, Leek, Westerkwartier.
Schrage Assurantiën
Ricko Trans
Rick's Handelsonderneming
Sanisale
AGB Massage
Janijko Tegels en Sanitair
Barend schilderwerken
EP Mulder
Harry Buiter
Noordzon