Maak kennis met onze Dj's

Onderstaande DJ's draaien tijdens het LOLfm weekend de leukste plaatjes.
Maak alvast kennis met ze!

 

Van links naar rechts de dj's en organisatoren.
Evelien, Gaatze, Danny, Wesley, Ciska, Richard, Ineke, Peter, Tamara, Danique en Jetze.


 

Van 2 t/m 4 februari zijn wij te beluisteren op 106.2 fm.

 

 

 
Peter (DJ Pedro)
Mijn naam is Pedro en ik ben lid van het LOL FM team. Ben getrouwd met Ineke en samen wonen wij in het mooie pittoreske Leek. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de installatietechniek. De piraterij zit mij in het bloed. Ze zeggen wel: één keer piraat altijd een piraat. Ik wens jullie veel luister plezier van 2 t/m 4 februari bij LOL FM.


 
 
Ineke (DJ Inez)
Hallo mijn naam is Inez, ik ben lid van LOL FM. Ben getrouwd met Peter en samen hebben wij een dochtertje. Ik ben werkzaam op een horeca afdeling in Leek. Ook ik draai bij LOL FM. Wij hebben er zin in om het eerste weekend van februari weer live radio te maken. Luister dan gezellig mee. 
 
Gaatze (Marco ten Cate)
Hallo iedereen die dit leest. Mijn naam is Gaatze Bosma maar men kent mij beter als Marco ten Cate. In het dagelijkse leven ben ik heel veel met muziek en radio bezig . Voor de kost doe ik niet zoveel meer dus heb alle tijd om mij met deze mooie hobby bezig te houden. We gaan er met het team van LOL FM een heel mooi weekend in februari van maken en ik hoop je te zien bij een van onze uitzendingen vanuit het mooie Leek. Een muzikale groet van Gaatze Bosma.


 
 
Danny
Ik ben Danny. Geboren en getogen op de Leek. Getrouwd met Tamara en samen hebben wij 2 mooie kids. Doordeweeks werk ik als chauffeur in de horecabezorging en in het weekend geniet ik graag van mijn gezin. Ik heb een hele brede muzieksmaak, zolang er maar een mooi stukje geluid aan staat ben ik snel tevreden.
 
Jetze
Mijn naam is Jetze. Wonend in jonkersvaart. Doordeweeks ben ik aan het werk als kraanmachinist en in het weekend drink ik graag bier en doe ik aan motorcross. Verder hou ik erg van muziek dus heb me daarom aangesloten bij lol fm. Dus luister maar mee met de golden oldies op je radio!.
 
Richard (DJ Ricko)
Ik ben Richard Kobes, 47 jaar en getrouwd met Coby Kuiper en heb 2 kinderen; Nick en Mandy. Ik ben geboren en getogen in Zevenhuizen. Het leukste dorp van Groningen. Ik heb al 16 jaar een eigen montage & klussenbedrijf. Als kind was ik veel bezig met geheime zenders. Nu na ongeveer 35 jaar van stilte in de piraterij is dit voor mij een uniek moment om mee te mogen draaien in het team van LOL FM. Ik heb er zin in!